Ο Ιατρός

Ο Παναγιώτης Ι. Κυριακόγγονας γεννήθηκε στην Αθήνα το 1973. Μετά την αποφοίτησή του από το Λεόντειο Λύκειο Πατησίων, εισήλθε στην Στρατιωτική Σχολή Αξιωματικών Σωμάτων και στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης το 1992.

Μετά τη λήψη του πτυχίου του και της ειδικότητας της Νευροχειρουργικής, εργάστηκε ως Επιμελητής στο 401 ΓΣΝΑ και στο 417 ΝΙΜΤΣ όπου συνεχίζει έως και σήμερα. Αποφοίτησε πρώτος από την Σ.Ε.Υ. Έχει γίνει αποδεκτός από το τμήμα Σπονδυλικής Στήλης του Πανεπιστημιακού νοσοκομείου της Λωζάννης (Centre Hospitalier Universitaire Vaudois, Departement De L’ appareil Locomoteur), καθώς και από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Οξφόρδης – Τμήμα Σπονδυλικής Στήλης (Oxford University Hospitals – Spinal Unit).

Ασχολείται με όλο το εύρος της κλασσικής Νευροχειρουργικής, με ιδιαίτερη εξειδίκευση στο σύνολο της παθολογίας της σπονδυλικής στήλης, όπου και εφαρμόζονται οι πλέον σύγχρονες μέθοδοι τόσο στη διάγνωση των παθήσεων, όσο και στη θεραπευτική προσέγγιση των ασθενών. Έχει δημοσιεύσει εργασίες και έχει υπάρξει ομιλητής σε ελληνικά, διεθνή και παγκόσμια συνέδρια.

Διατηρεί ιατρείο στην Κολωνάκι, στην οδό Καρνεάδου 37, πλησίον του θεραπευτηρίου «Ευαγγελισμός».

Είναι παντρεμένος και έχει τρία παιδιά.